Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Op reis maar liever niet alleen?

Hi (toekomstige) Yetiaan,

We krijgen steeds vaker de vraag of reizigers live met ons in contact kunnen komen. Ja natuurlijk! Maar omdat onze (toekomstige) Yetianen vanuit heel Vlaanderen en Nederland komen, hebben we daar iets op bedacht. Een ‘online’ info-avond. Lekker comfortabel vanuit je zetel...
Op deze manier kan iedereen erbij zijn!

Wat houdt de Online info-moment in?
In maximaal 45 minuten maak je online kennis met onze organisatie en reizen. We zullen eerst een korte algemene presentatie geven gevolgd door jouw vragen die je live kan stellen. Heb je dus specifieke vragen over een bepaalde bestemming? Dit is je kans!

Ik kan er niet bij zijn...
Geen probleem! We organiseren deze Online informatie-momenten regelmatig. Kan je er dus nu niet bij zijn, dan kan je je op onze website inschrijven voor 1 van de andere data. Helaas kunnen we je niet garanderen of jouw voorkeursreis dan nog beschikbaar is. Tot die tijd kan je altijd al vrijblijvend een optie nemen op een reis. Ook kan je tijdens kantooruren telefonisch meer informatie vragen. 

Waardevolle informatie
Omdat we graag waardevollle informatie willen geven passen we deze avond volledig aan op jouw wensen. Daarom is het belangrijk dat je alvast aangeeft in welke bestemming of welk onderwerp je geiïnteresseerd bent. Dan hebben wij tijd om ons voor te bereiden en je van zoveel mogelijk waardevolle informatie te voorzien.

Ben jij klaar voor het avontuur? 
https://www.mryeti.be
Dit online info-moment wordt gegeven door:
Manon Hollink (happy founder Mr. Yeti)

Na mijn studie Hoger Toeristisch Management besloot ik in 2015 mijn grootste passie om te zetten in een eigen bedrijf. Actief en avontuurlijk reizen in kleine groepjes met andere gelijkgestemden, wie wil dat nu niet? 

Ik vind het een enorme uitdaging om jou een fantastische avontuur te laten beleven samen met jouw reisgenoten. Je hoeft niet altijd ver van huis te zijn voor deze unieke ervaring in de natuur. Verder is mijn motto, zon biedt geen garantie voor een toffe vakantie! 

We zijn nu 5 seizoenen verder en hebben al zoveel Yetianen op avontuur mogen sturen. De reisverhalen en foto's/video's achteraf zijn zo'n energie-boost om telkens maar weer op zoek te gaan naar de meest toffe bestemmingen en concepten.

Klaar voor avontuur?

Avontuurlijke groetjes,

Manon

Deel deze Online Info-Avond
Powered by WebinarGeek